Проекти регуляторних  актів

1. Проект рішення Новобузької міської ради  «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік».

2. Проект рішення Новобузької міської ради « Про внесення доповнень  до рішення міської ради від 03 липня  2015р. № 923 «Про  внесення доповнень до Положення про податок на майно».

3. Проект рішення Новобузької міської ради «Про внесення доповнення до рішення міської ради від 17 лютого 2012 року № 287 «Про встановлення ставок єдиного податку».

Розробник проекту -  Новобузька міська рада .

Мета проекту – встановлення на території Новобузької міської ради  місцевих податків і зборів у відповідності з останньою редакцією Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності від 11.09.2003 р. №1160-ІV.

Термін прийняття зауважень і пропозицій до проектів даних рішень становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради: novobuzka.gromada.org.ua , за адресою: вул. Площа Свободи, 42 м.Новий Буг Новобузького району Миколаївської області 55601