Фото без опису

Проблема з забезпеченням житла учасників бойових дій гостро стоїть по всій державі. У місті Новий Буг цінують внесок своїх земляків, які зі зброєю в руках зупинили підступного ворога на Сході країни. Для вирішення проблеми забезпечення житлом учасників бойових дій та членів родин державою запропоновано розроблення програм, місцевого рівня.

Враховуючи той факт, що цільові державні програми не можуть у повному обсязі вирішити проблеми забезпечення житлом учасників бойових дій з числа учасників АТО, питання їх житлового забезпечення із залученням бюджетних коштів місцевого рівня стало одним із пріоритетних завдань органів місцевого самоврядування. Саме тому на ІІІ сесії міської ради  7 скликання  було винесено питання спів фінансування вартості житла учасникам АТО.

Рішенням сесії міської ради  спів фінансування у розмірі  150 тис. грн.з обласного бюджету та 50 тис. грн.. з міського бюджету в рамках виконання  обласної  та міської Програми « Турбота» на придбання житла було виділено учаснику АТО  з міста  Нового Бугу Гончарову Олексію.