У вихідні дні відбулося святкування  ДНЯ СЕЛА в селі Новодмитрівка  Новобузької об’єднаної територіальної  громади.

Фото без опису

         Село Новодмитрівка - це велика родина, наші земляки: вчителі, землероби, які живуть поряд та за межами села, але тут пройшло їх босоноге дитинство, роки юності. Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного села, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів - святий обов’язок кожного.

Фото без опису

         Село – це криниця нашого родоводу, наш дім, наше коріння і доля. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця.

Фото без опису

          Офіційну частину свята розпочав староста  Новомихайлівського старостинського округу  -  Олександр Цибульський, який в своїй промові відмітив про велику значимість святкування Дня села. Що таке свято єднає всіх жителів села та навколишніх сіл нашої об’єднаної територіальної  громади, яких пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія села Новодмитрівки, його самобутність є часточкою історії нашої України. А історію творять люди, працьовиті, відданість та любов  яких до рідної землі заслуговують на велику повагу.

Фото без описуФото без опису

             Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід, нині допомагають молодому поколінню  відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

           Олександр Михайлович звернувся до односельців та гостей з привітаннями та побажаннями добра, здоров’я, родинного затишку. Щоб в кожній домівці панували мир та спокій, збувалися всі заповітні мрії.

            Слова подяки в допомозі організації свята прозвучали на адресу  місцевим підприємцям, та  всім активним жителям села.

              Виступ на святі з нагоди 135-річчя Дня села голови міської ради об’єднаної територіальної громади  Максима Лагодієнка вселив  у людей  надію у те, що село буде розвиватися.

Фото без опису

 Максим Олександрович із словами привітання звернувся до жителів  та гостей громади. Він запевнив, що та робота, яка проведена в селі уже, буде і надалі проводитися – кінцева мета якої є процвітаюче село. Але жителі села повинні розуміти, що село потрібно відроджувати спільно. Подякував жителям села також за підтримку його, як голови об’єднаної територіальної громади і сказав, що тільки в тісній співпраці і розумінні ми досягнемо бажаних результатів.

Фото без опису

               Після вітального слова  Новомихайлівський сільський голова  вручив грамоти  -  депутатам та активістам за вагомий внесок у розвиток села.

                Після офіційної частини свята, художні колективи, та аматори сцени  своїми виступами дарували веселий настрій гостям свята .