Питання забезпечення житлом учасників АТО та їхніх сімей є надактуальним в усіх регіонах України. Адже за обставин, які створилися нині в державі у зв’язку із браком коштів, важко сподіватись лише на дієвість цільових державних програм. Наші ветерани потребують підтримки. Міський голова разом з депутатами Новобузької ОТГ допомагають захисникам Вітчизни наблизити новосілля.

Сьогодні,27 листопада, очільник міста Максим Лагодієнко. начальник УСЗН Олена  Смульська , спеціаліст  міської ради Ольга Великохатько та  учасник АТО  Станіслав  Гончаренко  з дружиною провели обстеження  квартири на вторинному ринку житла. Гончаренко Станіслав  - ветеран війни  в АТО/ООС ,житель міста Новий Буг перебуває  у черзі на обліку на житло з 2014 року. Рішенням   сесії міської ради від 05 листопада п.р. було  виділено 150 тис. грн.. на спів фінансування на придбання житла Гончаренку С. Інші 150 тис. грн..  спів фінансовано з обласного бюджету.

Проведено

Члени комісії обстежили 2-кімнатну квартиру на комфортні умови проживання.

Сам ветеран війни в АТО/ООС Станіслав Гончаренко та його дружина були задоволені їхнім вибором житла.  Спеціалісти міської ради проконсультували  сім’ю Гончаренків щодо оформлення  документів по купівлі – продажу житла.

Сподіваємось,що всі формальності будуть владнані до кінця року і сім’я на Новий 2020 рік отримає у подарунок  своє власне  житло.