Шановні жителі Новобузької  об’єднаної  громади!

Повідомляємо, що з 20 лютого 2020 року починаються громадські обговорення проекту генерального плану м. Новий Буг Новобузької міської ради Миколаївської області відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» на підставі рішення Новобузької міської ради №460 від «11» квітня  2019 р.

Фото без опису

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО, який приймає рішення про затвердження документу, -  Новобузька міська рада Новобузького району Миколаївської області, виконавець – ТОВ «Миколаївський обласний інжиніринговий центр» (ТОВ "МОІЦ").

 Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими у письмовій  формі, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

Пропозиції та зауваження подаються до Новобузької міської ради за адресою: 55601, Миколаївська обл., Новобузький р-н, м. Новий Буг, площа Свободи, буд. 42 або на електронну адресу: miskradanbug@ukr.net.

Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 17.00 години 19.03.2020 року.

Ознайомитися з документацією можна за адресою: 55601, Миколаївська обл., Новобузький р-н, м. Новий Буг, площа Свободи, буд. 42, а також на офіційному веб-сайті – novobuzka.gromada.org.ua

Громадські слухання з обговорення генерального плану з планом зонування  та розділом "Охорона навколишнього природного середовища" відбудуться 20.03.2020 р. о 10.00 год за адресою: 55601, Миколаївська обл., Новобузький р-н, м. Новий Буг, площа Свободи, буд. 42.