Якщо запланували проведення реєстраційних дій, зверніть увагу! З 07 по 16 серпня 2020 року впроваджуватиметься в експлуатацію оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Оскільки протягом цього часу буде відсутній доступ до ЄДР, ЦНАП не прийматиме заяв на послуги із кодом 52 та 55.

Фото без опису

«З 07 по 16 серпня 2020 року дані будуть переноситись з старого реєстру до нового і доступ реєстраторів до ЄДР протягом цього часу буде відсутній. Документи на реєстрацію не прийматимуться з 00 годин 05 серпня, а документи, подані до цього часу, повинні бути опрацьовані до 18 години 07 серпня. Просимо вибачити за тимчасові незручності та запланувати проведення реєстраційних дій (реєстрацію юридичних осіб та ФОП, зміну директора, внесення змін до зареєстрованих даних тощо) до 05 серпня або ж після 16 серпня 2020 року», - зазначив Міністр юстиції Денис Малюська.

Детальніше про запуск оновленого ЄДР за посиланням https://minjust.gov.ua/news/ministry/denis-malyuska-minyust-zapuskae-onovleniy-edr