Нещодавно  депутати Новобузької міської ради рішенням сесії  прийняли у  комунальну власність  багато  обєктів  з комунальної власності районної ради. Одним із таких об’єктів є будівля  районної дитячо – юнацької спортивної школи.  Багато років   будівля   заростала  бур’янами, та поступово  ставала  аварійною. Але  районна влада не звертала ніякої уваги на руйнування приміщення і не виділяли жодної копійки навіть на проведення  елементарного  обкосу трави. Будівля заросла бур’янами, а територія  ДЮСШ стала смітником.

Фото без опису

Комісією  міської ради  ,11 вересня ,було  обстежено  та складено акт обстеження  прийнятої у комунальну власність  міськради будівлі ДЮСШ.  Міським головою Максимом Лагодієнко  було дано доручення – провести благоустрій  території ДЮСШ .

Фото без опису

І ось, уже в понеділок, 14 вересня,  працівники КП « Добробут» з раннього ранку уже розпочали роботи з благоустрою. Всі, хто йшов до школи, коледжів, на роботу чи просто у своїх справах  тією дорогою спостерігали, як   розпочались роботи з  вичищення  зарослів , косіння трави та вивозу смітників.

Сподііваємось, що  після  проведення благоустрою, жителі  громади не будуть засмічувати цю територію, поважати працю комунальників ,адже  це наше місто, ми  тут живемо, працюємо, дихаємо.

Зверніть увагу на фото   - у якому  жахливому  стані  міська рада прийняла у комунальну власність від районної ради  будівлю ДЮСШ.