Міський голова Максим Лагодієнко напередодні  дня працівників сільського господарства  провів зустрічі з керівниками  та представниками трудових колективів  сільськогосподарських  підприємств та фермерських господарств   громади. Максим Олександрович  привітав  аграріїв з Днем працівників сільського господарства та відзначив  найкращих агровиробників  грамотами Новобузької міської ради за  за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва громади, високий професіоналізм, багаторічну плідну працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства .

Фото без опису

Очільник міста відмітив  , « що день працівників  сільського господарства  - це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Фото без опису

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту нашої громади.

Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї!»

У подарунок усім присутнім  сектором культури та туризму  Новобузької міської ради була представлена концертна  програма, участь у якій  взяли   ансамбль «Каламбур», артисти  та  аматори народного мистецтва нашої  громади..

Всі зустрічі  проходили з дотриманням карантинних  заходів.