От уже 100 років Новобузька ЗОШ №1 І – ІІІ ступенів  розкриває обійми перед своїми вихованцями. А скільки їх вже покинуло рідні стіни…Але настає час і ці вже далеко не діти, кидаючи всі справи, повертаються на рідний поріг школи, щоб хоча б на мить знову заглянути в цей радісний, бешкетливий, такий загадковий та розмаїтий світ дитинства і юності.

 

Ювілей школи - це ж не тільки історична віха, це можливість озирнутися назад і згадати добрим словом тих, хто зробив значний внесок в загальну справу освіти: директорів школи, працівників, вчителів.  Тому в цей святковий день з ювілеєм і з щирою вдячністю вітаємо ветеранів педагогічної праці, вчителів, які віддали багато років свого життя учням цієї школи.

 

100 років для школи - це ціле життя, багате своїми подіями та історією. За цей час школа пройшла складний шлях становлення і розвитку, незважаючи на швидко мінливий  час і закони, зуміла знайти своє обличчя і стати рідною домівкою для хлопчиків і дівчаток. Тисячі випускників отримали в стінах цієї школи знання, спортивний гарт, добру підтримку і дбайливу увагу вчителів. Для кожного покоління вона була своєю, особливою, але завжди рідною і улюбленою, так як традиції школи свято зберігаються і передаються з року в рік.

 

Зі святом!

 

  З повагою,міський голова                      Максим ЛАГОДІЄНКО