22 грудня о 9.00.год. в сесійній залі Новобузькоїміської ради відбудеться засідання  постійниих депутатських комісій з питань планування соціально - економічного розвитку, бюджету, фінансів,комунальної власності,житлово - комунального господарствав,інфраструктури,інвестиційної та  підприємницької діяльності  та з питань освіти,охорони здоров'я,соціального захисту,культури,туризму,молоді і спорту,депутатської діяльності та законності, з наступним порядком денним :

 

        Надається проєкт  рішення «Про бюджет Новобузької міської територіальної громади на 2021 рік», з внесеними уточненнями на підставі:

        листа Департаменту фінансів Миколаївської ОДА від 18.12.2020 №021-29/3174 «Про розподіл додаткової дотації», з урахуванням розпорядження голови облдержадміністрації від 17.12.2020 №553-р «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 10 грудня 2020 року №517-р «Про визначення порядку розподілу додаткової дотації на здійснення переданих з державного бюджету видатків»;

        проєктів рішень Вільнозапорізької та Софіївської сільських територіальних громад у частині надання бюджету Новобузької міської громади міжбюджетних трансфертів на надання послуг жителям відповідних громад;

        наказу Міністерства фінансів України від 17.12.2020 №781 «Про внесення змін до Типової програмної  класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету», яким кардинально змінено коди програмної класифікації, зокрема, по галузі Освіта, та який набирає чинності з 01.01.2021 року .

1. Про міський бюджет Новобузької міської ради на 2021 рік. (в новій редакції) https://rada.info/upload/users_files/04056598/30994b60c63b4d476feda604bda110ec.zip

та :

1.  Про прийняття юридичної особи Новобузький  районний трудовий  архів та відповідного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради.

2. Про безоплатне прийняття юридичної особи Новобузьки  районний центр  соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді та  відповідного  майна у комунальну  власність  Новобузької міської ради.

3. Про прийняття юридичної  особи – комунального закладу  «Територіальний центр соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) Новобузької районної ради Миколаївської  області» та відповідного майна, як майновий  комплекс, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради.

4. Про прийняття юридичної особи «Новобузький центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» та відповідного майна, як майновий  комплекс, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради