20 лютого український народ вшановує Героїв Небесної Сотні, які загинули, захищаючи європейське майбутнє нашої держави.

Сьогодні, 19 лютого, біля  барельєфа Тарасу Шевченку відбувся урочистий захід та покладання квітів з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Участь в заході взяли представники трудових колективів громади, учасники Революції Гідності, громадськість. У своєму виступі секретар міської ради  Валентина Остапенко відмітила «Ми  схиляємо голови перед Героями, які загинули, захищаючи наше з вами  мабутнє. Усі вони прожили різне життя — хто довге, а хто зовсім коротке. Вони були дуже різними, але їх, як і сотні тисяч учасників Майдану, мільйони по всій Україні та в цілому світі, об'єднало прагнення правди. 

Нам випало бути свідками подій драматичних і надзвичайно болючих, таких, що визначатимуть наше майбутнє. Події ці творилися звичайними людьми — нашими сучасниками, нашими земляками. На жаль, не всі з них залишилися серед живих.

Віддаймо шану патріотизму і мужності Героїв Небесної Сотні. Вклонімося кожному, хто виступив проти авторитарного режиму, і всім тим, хто зараз захищає нас від російської агресії!

Вічна і світла пам’ять Патріотам, Героям Небесної сотні, що загинули в боротьбі за нашу свободу…».

До слова був запрошений  учасник Революції Гідності Олексій Язловіцький. Учасники  мітингу Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих.

Після виступів відбулась урочиста церемонія покладання квітів.