13 березня  у місті Новий Буг буде проводитись відлов безпритульних собак. Прохання до   жителів міста, які мають власних  собак, попіклуватись про своїх  чотирилапих  друзів та не випускати на вулицю.

Бездомні собаки, які так часто викликають в нас жалість і симпатію, можуть становити суттєву небезпеку і загрозу для навколишнього середовища.  У нашому місті  вже  відбулось декілька випадків  нападу безпритульних собак на громадян та дітей .

Враховуючи неодноразові  звернення жителів міста, батьків щодо  забезпечення  безпеки від бездомних собак,  міським головою Максимом Лагодієнком були проведені перемовини з  комунальним підприємством ( м. Кривий Ріг)  по відлову бездоглядних собак.

Вилов безпритульних собак потрібен для нормальної життєдіяльності суспільства і збереження здоров'я людей. Він проводиться з метою убезпечити нас від негативного впливу і ризику. І в першу чергу, в даній зоні ризику знаходяться діти і люди похилого віку.

Виловом бездомних тварин займаються досвідчені та кваліфіковані спеціалісти. Ці люди знають свою справу і мають належні навички, виявляючи по відношенню до тварин обережність і турботу.

Вилов, транспортування і утримання тварин  будуть проводитись згідно з рекомендаціями органів державного ветеринарного нагляду

                                                    Новобузька міська рада