14 квітня поточного року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмили СОТНИК  був проведений конкурс та іспит кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Новобузької міської ради.

Інформація була розміщена на офіційному сайті Новобузької міської ради. На розгляд конкурсної комісії протягом місяця було подано 3 заяви на участь у конкурсі.

Фото без опису

Об’єктивність проведення іспиту була забезпечена рівними умовами (тривалість іспиту, зміст та кількість питань, підрахунок результатів тощо) та відкритістю інформації про них, єдиними критеріями оцінки.

Під час проведення іспиту його учасникам заборонено користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним.

Фото без опису

Під час проведення іспиту кожен з кандидатів обрав серед представленої кількості 1 екзаменаційний білет на паперовому носії, заповненому з лицьового боку завданнями та затвердженому у встановленому порядку.

Екзаменаційні білети були сформовані за встановленою чинним законодавством формою та затверджені головою конкурсної комісії.

Фото без опису

Конкурсна комісія на підставі розляду поданих документів, результатів іспиту та співбесіди з кандидатами, які успішно склали іспит, здійснює відбір осіб для зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Новобузької міської ради.

Рішення про призначення на посаду приймає голова міської ради на підставі пропозиції конкурсної комісії.