Традиційно, до Дня Перемоги, міський голова Максим Лагодієнко відвідав учасників бойових дій. 9 травня, з подарунками та привітаннями, разом із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилою Сотник, секретарем міської ради Валентиною Остапенко, керівником відділу соціального захисту населення Іриною Сябренко та головою ветеранської організації Світланою Федунець, міський голова завітав до учасниці бойових дій, в’язня концтабору Шинкарьової Євдокії Олексіївни, учасниці бойових дій, малолітнього в’язня Сус Галини Петрівни та особи з інвалідністю внаслідок війни Воротинцева Миколи Ігнатовича.

Кожного разу зустріч з ветеранами проходить у дуже теплій атмосфері. Так було і сьогодні. Адже головне - це увага. Старенькі, але з великим душевним гартом люди, завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки.

 

Це по-справжньому особливий день для покоління, яке на власному досвіді відчуло і роки війни, і довгі роки відбудови світу після нацистської навали та терору.
 

Це люди, які бачили та відчули на собі, що таке затяжна війна, боротьба за Україну, втрата близьких, друзів та рідних. Це ветерани Другої світової війни. На жаль, з кожним роком їх лишається все менше і менше.
 

Низько вклоняємось кожному з них та закликаємо всіх мешканців району не залишатись осторонь своїх рідних та близьких, шанувати подвиги ветеранів, не забувати про їх добробут та цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису