Щиро вітаю спортсменів, тренерів, усіх фахівців галузі фізичної культури і спорту, всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя. Поєднання масової фізичної культури та спорту вищих досягнень – надійна опора прекрасного майбутнього нашої держави!

День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів прихильників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.

В цей святковий день зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях, щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот!

З професійним святом Вас! 

 

З повагою,

Новобузький міський голова                                 Максим Лагодієнко

Фото без опису