Запрошуємо до громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Новобузької громади на період до 2027 року .

З 13 жовтня по 30 жовтня 2021 року відповідно до розпорядження міського голови від 12 жовтня 2021 р. № 273-р «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади на період до 2027 року» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Новобузької територіальної громади.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу бачення, стратегічних та операційних цілей та Плану заходів Стратегії розвитку, що визначені у документі. Крім цього, електронний текст можна отримати у Новобузькій  міській раді (відділ інвестиційних пропозицій та соціально – економічного розвитку)..

Просимо Вас до 30 жовтня 2021 року включно на електронну адресу miskradanbug@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних (ПІП, контактний телефон, адреса проживання ).

Також зауваження та пропозиції приймаються в приміщенні  Новобузької міської ради (відділ інвестиційних пропозицій та соціально–економічного розвитку), та адміністративних будівлях старостинського округу громади.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження. 

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Новобузької територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців органів місцевого самоврядування за підтримки експертів проєкту «U-LEAD з Європою».

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Новобузька громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

Нам важлива  ваша думка!

 

                                                  Виконавчий комітет Новобузької міської ради