Сьогодні, 01 листопада, під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулась щотижнева апаратна нарада за участі  секретаря міської ради Валентини Остапенко, заступника міського голови Людмили Сотник, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних установ.

Міський голова заслухав інформацію керівників про  стан виконаної роботи за минулий тиждень та плани на цей тиждень.

Основні питання, на яких акцентував увагу міський голова  - це  вакцинація проти коронавірусу , забезпечення теплом дошкільні навчальні заклади , заклади освіти та медицини.

Максим Олександрович відмітив,  «наше першочергове завдання  - забезпечити теплом  дошкільнят, заклади освіти та лікарні».  Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради  Сергій Сотсков  проінформував про стан   роботи щодо встановлення модернізованих вузлів обліку газу в закладах освіти.

Очільник громади  нагадав про персональну відповідальність керівника за   організацію опалювального періоду в закладах освіти та надав термін до кінця тижня  врегулювати ситуацію та забезпечити газопостачанням дошкільні навчальні заклади та заклади освіти громади.

Головний лікар КНП  « Новобузька багатопрофільна лікарня» Володимир Лущенко повідомив, що в лікарні тепло, завдяки альтернативному виду опалення. Також  проінформував, що лікарня забезпечена ліками, киснем та зроблено ремонт у терапевтичному відділенні.

В ході  наради були обговорені  актуальні питання  життєдіяльності громади : робота в період « червоної» зони (вакцинація , дотримання масочного режиму, соціальної дистанції),  проведення широкосмугового Інтернету в сільських населених пунктах громади, ремонт комунальних доріг та тротуарів, укладення договорів жителів громади  з КП « Добробут» на вивіз сміття, як з багатоквартирних будинків, так і з приватного сектора, співпраця з КО «Правопорядок – 2020», дотримання архітектурно – будівельних норм при будівництві або реконструкції приватних осель та будівель бізнесу.

Міський голова надав доручення розробити маршрути пасажирських перевезень по сільським населеним пунктам :

  •  Новий Буг – Новосілля -  Григорівка – Анастасіївка -  Новодмитрівка – Новомихайлівка;
  •  Новий Буг – Антонівка – Розанівка;
  • Новий Буг – Петрівка .

Маршрути повинні охопити всі села громади , тому необхідно визначитись з  протяжністю маршруту та вартістю квитка. Пробні маршрути запустити на цьому тижні.

За результатами щотижневої наради виконавцям  були надані протокольні доручення.

Фото без опису