1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Новобузька міська рада; площа Свободи, 42, м.Новий Буг, Баштанський район, Миколаївська область, 55601.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником разі поділу на лоти такі  відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Поточний ремонт дороги по вул.Тіниста м.Новий Буг Миколаївської області, код за Єдиним закупівельним словником ДК 021:2015: 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь

3.  Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-11-18-005538-a

4. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Необхідність в проведені поточного ремонту дороги по вул.Тіниста м.Новий Буг виникла у зв'язку з аварійним станом дорожнього покриття, існуюче асфальтобетонне та щебенево-грунтове покриття дороги, не забезпечує надійне експлуатування дороги, виявленні значні вибоїни.

 Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Поточний ремонт дороги по вул.Тіниста м.Новий Буг Миколаївської області».

При проведені поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці, природоохоронного законодавства, державних будівельних норм (ДБН) тощо.

5. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку кошториса на 2021 рік, становить 324620,82 грн з ПДВ. Заплановано в бюджетному запиті: 1(одна) послуга – проведення поточного ремонту дороги по вул.Тіниста м.Новий Буг Миколаївської області.

6.  Очікувана вартість предмета закупівлі: 324620.82 грн. з ПДВ.

7. Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. №275 (далі – Наказ).

Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з поточного ремонту визначається з урахуванням ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», прийнятого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.07.2013 №293, відповідно до дефектного акту.

Очікувана вартість поточного ремонту дороги по вул.Тіниста м.Новий Буг Миколаївської області на 2021 рік становить 324620,82 грн. з ПДВ.

Фото без опису