Дорогі наші  діти! Шановні жителі Новобузької громади !

Знову до нас прийшло довгоочікуване свято – день Святого Миколая, яке приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання. 

У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Знаючи це, Святий Миколай у ніч на 19 грудня приходить і кладе під подушку усім слухняним хлопчикам і дівчаткам чудові подарунки.

 Українці люблять Святого Миколая, мудрого покровителя й наставника, який завжди допомагає всім добрим людям. Особливо шануємо його доброту й любов до наших дітей.

Вірю, що Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю серця всіх дітей. Нехай він дарує здоров’я й щасливу долю, принесе Господнє благословення, що оберігатиме вас протягом усього життя

Особливу увагу приділено тим, хто позбавлений батьківського піклування, або мешкає в будинках-інтернатах. Всі вони – наші діти, і ми, дорослі, повинні робити все від нас залежне, щоб вони були максимально повно охоплені увагою.

Нехай Святий Миколай принесе на Україну мир та злагоду, добробут і натхнення для кожного! Нехай Боже благословення не омине жодної родини, а сяйво мудрості та любові засяє у кожній душі! Зі святом, дорогі земляки! 

 З повагою,  Новобузький  міський голова                             Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису