Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України в рамках реалізації проєкту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств» продовжує серію неформальних онлайн зустрічей (мітапів) з кращих практик у плодоовочевому секторі, секторі тваринництва, аквакультури, птахівництва (окрім курей), кондитерської та крафтової продукції.

Доводимо до вашого відома, що 03 лютого 2022 року о 10.00 годині відбудеться онлайн мітап (ZOOM-платформа) за темою: «Кращі агропрактики у птахівництві».

В заході братимуть участь:

Варвара РЯБОКОНЬ – фермерка з Харківщини. Займається вирощуванням племінних індиків, батьківське стадо господарства налічує близько 1 тис голів. Розповість про 30-ти річний, непростий шлях від становлення підприємства до його стабільної та успішної діяльності. Розкриє секрети власних напрацювань та дієвих, відпрацьованих практик, в тому числі. й заготівлі кормів на власній, повністю механізованій установці. Поділиться амбітними планами щодо подальшого розвитку та оптимізації підприємства.

Наталія ШОМІНА – кандидат сільськогосподарських наук, експерт Центру обслуговування із птахівництва, який нещодавно створено на Харківщині. Центр надає широкий асортимент послуг для птахівників, а також має свою експериментальну ферму, на якій утримуються кури та індики вітчизняних порід. Розповість про особливості ведення такої галузі, які труднощі та проблеми виникають в процесі діяльності, а також про допомогу, яку можуть отримати птахівники у новоствореному Центрі. Розкриє секрети  застосування ефективних практик, інструментів, які допомагають оптимізувати виробництво. Поділиться планами та напрацюваннями в подальшому розвитку даної галузі.

Проєкт реалізується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Посилання для реєстрації:  

https://forms.gle/jRErvnHvnGe5Kn1B9.

Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Час

Назва заходу

09:45-10:00

Підключення до ZOOM-платформи

10.00-10.10

Вітальне слово.

  • Іван ПАНЬКІВ, Президент Національної асоціації сільськогосподарських, дорадчих служб України (НАСДСУ).

  • Ірина БАРЗО, керівник проєкту «Кращі АГРО практики для ММСП», модератор заходу.

10.10-11.40

Презентація кращих агропрактик у птахівництві. Запитання-відповіді.

  • Варвара РЯБОКОНЬ, фермерка з Харківщини - 45 (хв.)

  • Наталія ШОМІНА, кандидат сільськогосподарських наук, експерт Центру обслуговування із птахівництва, Харківська область – 45 (хв.)

11.40-12.00

Підсумки.

 

 

       Директор                                                        Олена ПІСКУН