З метою формування банку крові для допомоги травмованим та пораненим за умови  масових поступлень у КНП Новобузька БПЛ  формуємо списки осіб, готових стати донором.

Не придатні до кровоздачі особи:

  1. вагітні і літні особи (старше 65)
  2. особи із гострими та хронічними захворюваннями нервової системи (розсіяний склероз, інсульти) , сечовидільної (гломерулонефрит, гострий пієлонефрит), автоімунними захворюваннями – ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак, онкологічними захворюваннями, психічними розладами, захворюваннями крові (анемія  - гемоглобін менше 120г/л, розлади згортання крові, лейкози), серцево-судинної системи (інфаркт міокарда, ендокардит), ендокринної системи (цукровий діабет, важкі форми порушень функції щитовидної залози)
  3. особи із вірусними гепатитами В.С, ВІЛ, туберкульозом, сифілісом
  4. маса тіла менше 50 кг
  5. непридатними вважаються хворі на ГРВІ, грипоподібні захворювання на час хвороби та 10 діб після зникнення симптомів

 

Інформація необхідна для запису:

  1. П.І.П.
  2.  Вік
  3. Група крові і резус-фактор (якщо невідомо просимо заздалегідь звернутися в лабораторію КНП Новобузька БПЛ для визначення)
  4. Контактний номер телефону (при наявності кількох вказуйте усі)
  5. Місце фактичного проживання (на випадок відключення мобільного звязку)

 

Керівників організацій просимо сформувати єдиний список працівників згідних на кровоздачу

 

Вказану інформацію відправляти на emailYKovalskyi@gmail.com

+380633556475 Viber

Або звертатися у відділення трансфузіології КНП Новобузька БПЛ (кабінет кровоздачі), або ж до адміністрації КНП Новобузька БПЛ

 

Просимо зберігати холодний розум і робити продумані вчинки. НА ДАНИЙ МОМЕНТ потреби у масовій здачі крові НЕМАЄ( тривалість зберігання еритроцитарної маси обмежений),  списки формуються для швидкого реагування на зміну ситуації і швидке поповнення банку крові у разі такої необхідності. Після запису у список резервних донорів очікуйте телефонного дзвінка, або з Вами звяжемося іншим способом (відповідно до ситуації в конкретний момент) за необхідності.

Тримаємося разом. Слава Україні

Фото без опису