У п'ятницю вранці, 25 лютого, поблизу села Вознесенське Золотоніського району українські військові збили ворожий літак. Пілот встиг катапультуватися.

Сьогодні вранці, приблизно о 08:30, українськими військовими був збитий російський літак. Під час його падіння пілот встиг здійснити катапультування, інформує поліція Черкащини.

Правоохоронці та військовослужбовці наразі шукають пілота, який встиг вистрибнути під час падіння збитого літака. Поліція просить місцевих мешканців звертати особливу увагу на підозрілих людей, особливо в тактичній або військовій формі з елементами червоного кольору на одязі, можливо з видимими травмами. Чоловік може перебувати в межах Золотоніського району та намагатися зупиняти попутні транспортні засоби для того, щоб дістатися іншого міста. У коментарях користувачі додають, що літак збили під Новодмитрівкою, а впав він біля Вознесенського.

Нагадаємо, за інформацією Міноборони України, 24 лютого, за перший день повномасштабної війни, українські військові знищили 7 російських літаків, 7 вертольотів, 24 танки і 20 одиниць бронетехніки

 

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/podii/ukrainski-viyskovi-zbili-vorozhiy-litak-na-cherkaschini-pilot-katapultuvavsya-yogo#gsc.tab=0

Фото без опису