Сьогодні перша неділя червня. А це значить, що у цей день Новий Буг міг би зібратись всією громадою зустрічати гостей, вшановувати трудолюбів і талановитих людей, захисників України і активістів суспільного життя, співати пісні, демонструвати майстерність у прикладному мистецтві, показувати силу і спритність у спорті... Нашому місту виповнилося 190років. Ювілейний день народження міста чекали з особливими сподіваннями.

На головній площі було б дуже багато людей у святковому вбранні, всюди яскравіли б вишиванки...

І я впевнений , саме так уявляє День міста кожен із вас, мої шановні земляки. І хочу запевнити всіх, що обов'язково ми будемо саме так святкувати День рідного міста. Але зробимо це після Перемоги Вітчизни, коли над рідною землею миром та спокоєм буде дихати небо і ніщо не буде загрожувати вашому життю.

Усі скучили за святом, адже два роки до цього планета боролась із пандемією COVID -19. І ми мусили турбуватись про здоров'я громадян. Здавалось, коронавірус був людям найстрашнішим ворогом. Але, виявилось, що уже у 2022 році сталась ще страшніша трагедія і, саме у нас, в Україні, народ якої бореться із злом в особі путінської армії.

Я закликаю усіх бути сильними духом і вірити, що український народ поверне собі мир, відстоїть незалежність і будуватиме сильну цивілізовану державу.

І наш Новий Буг також будуватиме своє майбутнє. Ми ніколи не забудемо ніч проти 30 травня, але на місці руйнувань від ворожої ракети, виростуть ще кращі будівлі. Цінуючи мир, всією громадою будемо дбати про кожен куточок рідного міста, яке є насправді серцем всього Новобужжя.

День міста – це свято, що об’єднує всі покоління, це свято всіх, хто відчуває себе частиною великої родини і гордиться, що є новобужанином !

Попри сьогоднішній біль за всіх, хто постраждав у війні, я все ж вітаю всіх з Днем міста, який кожен святкує у своїй душі.Вітаю також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого рідного міста в майбутньому І, при цьому схиляю голову перед пам'яттю загиблих за Україну, та шлю свою вдячність усім, хто на фронті або волонтерською діяльністю, або на своєму робочому місці наближає перемогу і мир. Зробимо це всі разом!

Хай мир, добробут, спільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед жителів міста!

Слава УКраїні!

Героям Слава!

З повагою,

Новобузький міський голова Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без описуФото без описуФото без опису