Шановні медичні працівники нашої громади!

Цей день – професійне свято усіх, то пов’язав своє життя з медициною. А це не лише лікарі, а й фельдшери, медсестри, санітари.Ми від самого народження довіряємо вам найдорожче - своє життя і здоров’я.

Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують тепла і терпіння, душевної та емоційної співучасті. І Ви в будь-який час дня і ночі приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію і життя.

Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Впевнений, що більшості з нас є кому в цей день сказати теплі слова – своєму лікарю чи просто тим, хто колись допоміг. Велике Вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро.

Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, благополуччя у Ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани.

Новобузький міський голова Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису