Сьогодні, в християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці ,з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, в День Українського козацтва та 80-річчя створення Української повстанської армії представники органів місцевого самоврядування на чолі з секретарем міської ради Валентиною Остапенко , військові територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники студентської та учнівської молоді провели церемонії вшанування – покладання квітів до пам’ятних знаків та місць поховання військовослужбовців , загиблих під час російсько – української війни.

Учасники церемонії вшанували пам’ять загиблих Хвилиною мовчання.

Розпочата росією війна у 2014 році , а потім і повномасштабне вторгнення 24 лютого 2022 року спонукали сотні тисяч українців різних професій і роду занять узяти до рук зброю і стати захисниками рідної землі.

Задля збереження людства мають бути повалені і відправлені у небуття анигуманні режими, проте світ завжди мусить пам’ятати їхні злочини проти людяності , аби в майбутньому не прогледіти загрозу планетарного масштабу.

Низькій уклін захисникам рідної землі, які наразі відстоюють її незалежність. Боролись! Боремось! Поборемо!

 Комунальним закладом "Центр культури та дозвілля" проведено  патріотичний он-лайн  концерт, організовано тематичні виставки у  бібліотеках громади та  місцевому музеї.

Заклади освіти проводять   патріотичний онлайн  марафон,  благодійні  ярмарки,  конкурси малюнків та листівок для наших захисників.

Слава Україні!

Героям Слава!