Сьогодні , з нагоди Міжнародного Дня волонтера , в   приміщенні   Простір – Партнер Ветеран – Хаб   відбулась урочиста церемонія  вітання та нагородження волонтерів нашої громади, людей, які не рахуючись  ні з чим , надають допомогу нащим захисникам і захисницям,  людям, які опинились у скрутному становищі.

  Грамоти та медалі за  вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху, активну благодійну і гуманістичну діяльність  вручили волонтерам  перший заступник міського голови  Олександр Славінський , заступник міського голови Людмила Сотник та  голова районної ради  Наталія Олійник.

Вручаючи  нагороди, Олександр Славінський зазначив, що від початку російської агресії проти України волонтерська спільнота докладає багато зусиль для всебічної підтримки української армії та нашої перемоги. Сьогодні волонтери   - це той ланцюжок, який поєднує , підтримує  армію  і  українців.  Найщиріші слова подяки  та низький уклін  за вашу  таку необхідну допомогу.

Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею! Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису