Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати нашої громади! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, які вболівають за проблеми Новобужжя , дбають про розквіт , добробут і зростання  своєї громади.

Нехай розуміння і підтримка  жителів громади завжди надають вам упевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які були добрими наставниками та зробили свій значний внесок у його розвиток. Нехай ваш багатий досвід роботи стане добрим прикладом для кожного із нас.

У цей святковий день висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування  за сумлінну і самовіддану працю, професіоналізм, компетентність та відповідальність. Бажаю  миру, міцного здоров’я, щастя й добробуту , успіхів, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови рідного краю.

 

З повагою, Новобузький міський голова            Максим ЛАГОДІЄНКО

Фото без опису