16 грудня  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулась чергова  19 сесія міської ради 8 скликання. Участь у роботі сесії взяли 17 депутатів  із 26 обраних. До уваги депутатів було запропоновано 10 питань.

Перед початком засідання слово надали  представникам вулиці Радісна.   Жителі даної вулиці звернулись до  міського голови та депутатів з проханням  не  перейменовувати  їхню вулицю. На даний час  розпочата процедура громадського обговорення щодо перейменування вулиці Радісна. Пропозицію жителів вулиці  взято до уваги.

В ході роботи сесії , депутати  затвердили зміни  до  фінансового плану на 2022 рік комунального не комерційного  підприємства  «Новобузька багатопрофільна лікарня» Новобузької міської ради Миколаївської області, бюджет Новобузької міської територіальної громади на 2023 рік, Комплексну  програму профілактики злочинності та    вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2023  2024  роки, Статут  комунальної організації  Новобузької міської ради « Правопорядок 2020 »  в новій редакції.         

   Також внесли зміни до Плану соціально – економічного розвитку  Новобузької  об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки,  зміни та доповнення до Програми розвитку освіти Новобузької міської ради на 2022-2025 роки.   

Своїм рішенням депутати припинили  юридичну  особу  Розанівський  дошкільний навчальний  заклад Новобузької  міської ради  Миколаївської області шляхом  ліквідації .                                                                              

Затвердили структури відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Новобузької міської ради у новій редакції   та  внесли  зміни до додатку №2  рішення сесії міської ради  № 24  від 22.12.2020 року  штатного розпису сектору культури та туризму виконавчого комітету  Новобузької міської ради.

Всі  питання порядку денного були  попередньо   розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Засідання  чергової 19 сесії міської ради пройшло у конструктивному руслі.

Фото без опису