📲 Долучаємося до Тижня цифрової освіти від національного проекту Дія.Цифрова освіта. Тиждень цифрової освіти — національна інформаційна кампанія, суть якої у — засвоєнні цифрових навичок. .

Чому НАЗК пише про це? Бо головна зброя проти корупції — це цифровізація! Чим більше автоматизованих процесів у державних органах та послугах громадянам, тим менше корупції. Дія.Цифрова освіта допомагає українцям опанували цифрові навички, які допоможуть боротися з корупцією лише завдяки інтернету.

Розпочинаємо із трендів освіти. Який формат навчання найзручніший в умовах повітряних тривог та заощадженні бюджету? Звичайно ж, безкоштовні онлайн курси на зручних ресурсах.

НАЗК постійно працює над поповненням таких курсів для публічних службовців, освітян та всіх, хто цікавиться антикорупційною тематикою.

Пропонуємо огляд найпопулярніших курсів НАЗК за темами:

🔹на платформі Дія.Цифрова освіта ви можете переглянути курс «Викривач у законі», де ви дізнаєтесь, як можна протистояти корупції, що робити, коли бачиш корупцію і хочеш викрити, а ще — хто такі викривачі і які права і гарантії захисту вони мають https://bit.ly/3UCYJyd за підтримки Проєкту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI), який впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID);

🔹якщо ви шукаєте лише антикорупційні курси, тоді навчальна платформа NAZK.study для вас. Курс «Декларуйся-2022» допоможе вам підвищити обізнаність усіх зацікавлених щодо правил та повноти заповнення е-декларацій https://bit.ly/3VXGC7o;

🔹«Зрозуміло про конфлікт інтересів»: у цьому курсі ви довідаєтеся, що таке конфлікт інтересів, як його уникнути та які правові механізми запобігають конфлікту інтересів або забезпечують його врегулювання, якщо він виникне https://bit.ly/3FdRzLk;

#DiiaDigitalEduWeek

Міністерство цифрової трансформації України, UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Фонд Східна Європа, ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association.