Повідомлення про обговорення  проєкту регуляторного  акту  – проєкту рішення міської ради  «Про створення громадського пасовища та затвердження Положення про громадські пасовища  на території  Новобузької міської ради».

    Мета проекту –  створення громадського пасовища та затвердження Положення про громадські пасовища на території Новобузької міської ради»  у відповідності Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій» та з урахуванням вимог  Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

    Проєкт регуляторного акта розроблений з метою забезпечення потреби територіальної громади у випасанні худоби за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність і користування, з метою сприяння розвитку скотарства, зокрема молочного та м’ясного поголів’я великої  рогатої худоби, шляхом спільного використання пасовища власниками худоби, мешканцями територіальної громади Новобузької міської ради.

      Термін прийняття зауважень і пропозицій до проекту   рішення становить 30 календарних днів з дати оприлюднення на офіційному веб-сайті міської ради: novobuzka.gromada.org.ua, за адресою: площа Свободи, 42 м. Новий Буг  Миколаївської області, Баштанського району 55601 каб. №8 та в електронному вигляді на E-mail:  miskradanbug@ukr.net.