Сьогодні,05 листопада  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка відбулось засідання чергової  3 сесії міської ради 7 скликання. Участь у роботі сесії взяли  20 депутатів із 26 обраних. На порядок денний були винесені питання що стосувались доповнення до рішення сесії Новомихайлівської сільської ради від 23.04.2013р. №11 " Про затвердження Програми соціально - економічного розвитку Новомихайлівської сільської ради", внесення змін та доповнень до рішення Новомихайлівської сільської ради  від 21.12.2018.р. № 126 "Про затвердження бюджету Новомихайлівської сільської ради на 2019 рік", внесення  доповнень  до рішення міської ради  від 06 березня  2018 року №333 " Про затвердження Програми економічного і соціальногог розвитку м. Новий Буг на 2018 - 2020 роки" та про  внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року " 424 " Про бюджет Новобузької міської ради на 2019 рік".

  Також внесено зміни до рішення міської ради від 13.05.2011р. № 114 " Про розробку герба і прапора Новобузької міської ради та Положення про зміст, опис та порядок використання символіки міста Новий Бугу".

Депутатами було підтверджено членство у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування " Асоціація міст України" та затверджено умови конкурсу на проект тексту та музики гімну міста Новий Буг.

Депутатами булог розглянуто низку земельних питань та погоджено надання Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області дозволу громадянам на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого  селянського господарства.

За ініціативи голови Новобузької ОТГ Максима Лагодієнка було створено  Комісію з обстеження та приймання виконаних робіт після проведення капітальних робіт на об'єктах Новобузької міської ради. До складу Комісії було запропоновано депутатів Гаврилюка В., Сотсткова С., Бушка О, Уманського  М., Старченка В., Герасімова О., Козлова О., Рашкіна О, Іванова О. Після  обговорення, комісію, у  вищеназваному  складі, було затверджено одноголосно.

  Засідання сесії міської ради пройшло у конструктивному руслі.