Обговорення проекту Детального плану територій земельної ділянки

 

     Новобузька міська  рада повідомляє, що з моменту розміщення цього оголошення розпочинається процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті 

Фото без опису

Детального плану території земельної ділянки  площею 6,0000 га з кадастровим номером 4824510100:09:000:0135 з метою подальшої зміни категорії та цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства на землі енергетики з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (14.01) в межах території Новобузької міської ради Новобузького району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

     Замовником розроблення Детального плану території є Новобузька  районна державна адміністрація.  Розробником Детального плану  території є ФОП  Атанасов О. П.

     Фінансування розроблення Детального плану  здійснено  за рахунок гр. Коновалова Романа Сергійовича, який в подальшому планує реалізувати інвестиційний проект з виробництва електричної енергії  з  альтернативних джерел ( енергія сонця ).

     З проектом  Детального плану території можна ознайомитись на сайті Новобузької райдержадміністрації та в друкованих засобах масової інформації ( газета «Вперед»).

Строк завершення розгляду пропозицій 06 січня 2020 року.

 

У січні 2020 року в сесійній залі Новобузької міської ради відбудуться громадські слухання . Предмет обговорення – Детальний план території  площею площею 6,0000 га з кадастровим номером 4824510100:09:000:0135 з метою подальшої зміни категорії та цільового призначення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства землі енергетики з цільовим призначенням для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (14.01) в межах території Новобузької міської ради Новобузького району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

     У громадських слуханнях можуть брати участь: повнолітні дієздатні фізичні особи, які мешкають на території, щодо якої розробляється документація, власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розробляється документація, та суміжній з нею: представники громадських організацій, органів самоорганізації населення, органів місцевого самоврядування , діяльність яких поширюється на відповідну територію.