Саме в цей день відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Сьогодні ,біля  барельєфа Тарасу Шевченку,відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України та 101-ї річниці проголошення Акта Злуки. Участь у заході взяли керівники району та міста,трудові колективи установ міста,ветерани,учасники АТО/ООС, студентська молодь,громадськість.

День Соборності − це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом заради незалежності, соборності, державності.

Фото без опису

Працівниками  районного будинку культури була проведена концертна програма приурочена Дню Соборності України. Після завершення заходу,всі учасники мали змогу покласти квіти до барельєфа Т.Шевченка.

В навчальних закладах міста та  в централізованій бібліотеці були проведені виховні години та тематичні заходи приурочені  проголошенню Акта Злуки  між УНР та ЗУНР.