Третього квітня в Україні стартував найбільш масштабний благодійний захід останніх років, який проводять Міністерство соціальної політики України та одна з найбільших торговельних мереж країни — АТБ.  Проект має на меті надати понад півмільйона благодійних наборів соціально незахищеним верствам населення.

Фото без опису

Фінансову підтримку у доставці продуктових наборів з  міста Миколаєва до міста Нового Бугу надали міський голова Максим Лагодієнко та депутат міської ради Світлана Шашкеєва.

Згідно сформованим спискам, які надали  соціальні служби,  депутатами міської ради та спеціалістами міської ради продуктові набори у кількості 96  шт. були передані одиноким людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення, що мешкають  у місті ,  населених пунктах Новобузької громади та  селах Новомихайлівського старостинського округу. До складу продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше.

Фото без опису

«В умовах глобальної економічної кризи та поширення коронавірусної інфекції надзвичайно важливим є те, що влада та бізнес об’єднують свої зусилля у підтримці вразливих категорій населення», - наголосила Міністр соціальної політики Марина Лазебна, закликавши інших соціально відповідальних представників бізнесу допомогти людям, які за нинішніх обставин найбільше потребують підтримки.

Благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення триває  з 3 по 23 квітня.