З метою популяризації баскетболу як одного  із видів спорту, яким займаються у муніципальній  дитячо – юнацькій  спортивні школі,залучення  дітей,  підлітків та  молоді до занять спортом, за підтримки міського голови Максима Лагодієнка та депутатів , Новобузькою міською радою придбано баскетбольні амартизовані корзини для навчально – тренувальних занять учнів МДЮСШ.  Так,як  тренування проходять на баскетбольному майданчику біля  аграрного коледжу, то ці  сучасні  баскетбольні корзини були там встановлені.

Фото без опису

Встановленням займались  тренер – викладач МДЮСШ по баскетболу  Віктор Гетманенко та долучились до цієї справи Максим Лисенко, Денис Куліба та Г Вячеслав Гетманенко.

Сподіваємось, що цей баскетбольний майданчик стане епіцентром спортивного життя підлітків ,молоді та жителів громади.Адже одним із інструментів боротьби з комп’ютерними іграми, шкідливими звичками - є спорт. Тому  міський голова та депутатський корпус Новобузької ОТГ  розуміють як важливо, щоб у  нашій  громаді були створені місця для заняття спортом, в тому числі баскетболом, волейболом та іншими видами спорту.