Сьогодні,16 червня. під головуванням  секретаря міської ради Сергія Сотскова відбулось засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено  13 питань ,що стосувались заходів щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Новобузької міської ради,надання дозволу на здійснення роздрібної (виносної) торгівлі живими квітами, надання тимчасового дозволу суб’єктам підприємницької діяльності та фізичним особам на торгівлю з вантажних автомашин та легкових автомашин з причепом сільськогосподарською продукцією рослинного походження, крім продуктів харчування, біля Ранкового ринку по вул. Грушевського від № 1 (бар “Голівуд”) до № 11/2 (магазин “Господарські товари”).

Фото без опису

 Внесено до переліку іменованих об’єктів м. Новий Буг (територія Новобузької міської ради) за межами населеного пункту та присвоєння адреси об’єкту будівництва  та присвоєно номер гаражу в гаражному комплексі № 3 між вул. Гребеннікова та вул. Армійська в м. Новий Буг гр. Алєксєєвої Л.В.

Також члени виконкому  підтримали рішення про зміну нумерації житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами, гр. Брички П.Ф. в м. Новий Буг по вулиці Карбишева , житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами гр. Титаренко О.Й. в м. Новий Буг по вулиці Пилипа Орлика (вул. Червоний ряд) та житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами гр. Кравченка О.А., гр. Кравченка С.А. в м. Новий Буг по вулиці Цибулька.

Надали згоду на зарахування коштів, витрачених на придбання матеріалів для часткового ремонту цоколя та вимощення біля будинку  № 13 (І під’їзд) по вул. Армійська в м. Новий Буг і на зарахування коштів, витрачених на придбання металопластикових вікон в під’їзд № 1 будинку № 65 по площі Свободи в м. Новий Буг.

Розглянувши звернення гр. Дедула  А.М.  та  Нікуліна  П.В. , закріплено  території з метою благоустрою земельних  ділянок.

Під час обговорення питання щодо надання дозволу на видалення та кронування дерев, член виконкому Тетяна Кузьміна внесла пропозицію,щоб натомість видалених дерев  були висаджені нові,адже це  озеленення нашого міста.

Член виконкому  Володимир Черкасенко запропонував  розгляд питання « Про стан готовності  закладів освіти до нового навчального року». Секретар міської ради Сергій Сотсков пояснив,що на даний час ЗЗСО не перебувають у комунальній власності міської ради. Як тільки ЗЗСО перейдуть у власність ОТГ, дане питання буде винесено на розгляд  виконкому міської ради.