Одна з проблем, що найбільше турбує мешканців міста це – водопостачання. Застаріла мережа водогону, якій вже більше 50 років, час від часу нагадує про себе. Часті відключення  водопостачання через прориви мережі, стають особливо актуальною проблемою під час літньої спеки, коли навантаження на водопровід зростає в рази.  Старі чавунні труби на деяких ділянках заходяться в аварійному стані, саме тому потребують відновлення та модернізації системи водогону та заміни старих чавунних труб на сучасні ПЕ труби.

А жителі громади окремих територій взагалі не отримують води. До депутата міської ради Світлани Шашкеєвої звернулись  громадяни вулиць Миру,Плієва. Київської, Ганни Дівіної.Москаленка з проханням посприяти  у вирішенні питання забезпечення їхніх вулиць питною водою. Світлана  Віталіївна провела перемовини з міським головою Максимом Лагодієнком,в ході яких було вирішено провести  сходку громадян та запросити на  сходку  керівника  КП « Водопровідні мережі»   Миколу Майстренка.

17 червня в мікрорайоні «ленінської»  території була проведена сходка жителів вулиць прилеглої території. На сходці були присутні  серетар міської ради Сергій Сотсков,депутати міської ради Світлана Шашкеєва, Олег Козлов,головний інженер КП «Водопровідні мережі» Максим Атаходжаєв. Дуже багато  скарг,претензій  у громади було до керівника КП « Водопровідні мережі» М. Майстренка,який не  прийшов на зустріч. Головний інженер підприємства Максим Атаходжаєв пояснив  причину недостатність води на даній території,але  процедуру вирішення  цього питання так і не  надав. Тому і  обурення  громадян, і досить емоційні висловлювання до представників органів влади досить зрозумілі.

В ході  обговорення вирішення даної ситуації  депутат міської ради Світлана Шашкеєва запропонувала активістам   території пройти по своїх вулицях  і під підпис  вияснити: чи є у користувачів води  ордера на підключення води та інші документи,що дасть змогу вияснити причину низької напруги води. В свою чергу Максим Атаходжаєв повідомив, що представники водоканалу змінять нахил води на  окремому водогоні в сторони  вищезазначених вулиць. Якщо протягом трьох днів ситуація з водою не зміниться, то будуть прийняті більш кардинальні міри.

Також в ході спілкування, жителі громади обговорили з депутатами і інші болючі питання: і затоплення провулка ( під час дощу неможливо пройти), і  встановлення   обмежувального знаку на дуже рухомому перехресті та інші. Слід відмітити,що секретар міської радаи, депутати  міської ради і Світлана Шашкеєва. і Олег Козлов  обіцяли посприяти у вирішенні питань, які піднімались на сходці.