Уп’ятницю , 26 червня 2020 року, у зв’язку з погіршенням ситуації з захворюванням на COVID-19 в Україні, представники робочої групи у складі членів комісії ТЕБ та НС,депутатів міськради  та  працівників міської ради проінспектували стан дотримання протиепідемічних заходів в місцях торгівлі та можливого скупчення людей. Члени робочої групи особливу увагу звернули на дотримання  карантинних заходів на Раковому ринку, адже  керівник  ринку  вимагає  дати дозвіл на відкриття «Центрального «ринку. В ході перевірки  встановлено ,що багато вимог  відповідно до Постанови Головного санітарного лікаря України  не виконано.

Фото без опису                Фото без опису
Представниками робочої групи також проводилася роз’яснювальна робота серед громадськості та суб’єктів господарювання щодо безумовного дотримання протягом дії карантину протиепідемічних заходів, встановлених постановами головного державного санітарного лікаря України.
Подальші виїзди робочої групи будуть проводитися за участі представників правоохоронних органів та Держпродспоживслужби.