Міський голова Максим Лагодієнко взяв участь в оперативній нараді ,яка відбулась у  Новобузькому відділ поліції  ГУНП  під головуванням начальника  відділу поліції  Віктора Прокудіна. Участь у роботі наради взяли заступник начальника Новобузького ВП майор поліції Ігор Кротов, начальник СРПП №1 капітан поліції Олексій Єгоров, начальник СРПП №2 капітан поліції Руслан Ткаченко,спеціаліст відділу архітектури та містобудування Ігор Скопінський.

  Учасники наради обговорили  питання про обмеження (заборону) проїзду великовагових транспортних засобів по вулицях міста Новий Буг.

Фото без опису

Заступник начальника ВП  Ігор Кротов доповів про вимоги щодо збереження доріг загального користування від руйнувань автомобільним транспортом загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т у період підвищення температури повітря більш ніж на 280С.

 Голова Новобузької міської ради Максим Лагодієнко довів до присутніх рішення виконавчого комітету Новобузької міської ради від 24.07.2020 р. №119 «Про обмеження (заборону) проїзду великовагових транспортних засобів по вулицях міста Новий Буг» та рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 11.04.2016 р. №325 «Про заходи щодо оптимізації руху великовантажного автотранспорту до підприємств морегосподарського комплексу м. Миколаєва та його диспетчеризації».

А  начальники СРПП №1 та №2 (О. Єгоров, Р. Ткаченко) повідомили, що керуючись вимогами Законів України «Про дорожній рух» та «Про автомобільні дороги», частиною 7 статті 35 Закону України «Про дорожній рух» та іншими нормативними документами, працівниками СРПП Новобузького ВП ГУНП в Миколаївській області проводяться організаційні заходи за дотриманням дорожнього руху та виявленням в денну добу великовагового транспорту на території Новобузького району.

В ході обговорення, учасники наради  вирішили,що з метою збереження автомобільних доріг загального користування від руйнувань автомобільним транспортом загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більш ніж 7 т у період підвищення температури повітря більш ніж на 280С, спільно з представниками Новобузької міської ради забезпечити обстеження обслуговуваних ділянок доріг і вулиць на предмет виставлення дорожньо-комунальними організаціями відповідних інформаційних панно та комплектів дорожніх знаків щодо умов руху великовагових транспортних засобів та обладнаних майданчиків для тимчасового відстою вищевказаної категорії транспортних засобів.