На  виконанням «Програми розвитку малого і середнього підприємництва  у Миколаївській області на 2019-2020 рік»,Регіональний фонд підтримки підприємництва у Миколаївській області повідомляє про проведення  5 онлайн-заходів «Ефективний кредит».

Фото без опису

Пройдуть ці конференції в наступні дні:

9 вересня 11:00-14:00

24 вересня 11:00 - 14:00

7 жовтня 11:00-14:00

22 жовтня 11:00-14:00

4 листопада 11:00-14:00

Онлайн формат цього заходу дозволить підприємцям, фізичним особам, що планують відкривати бізнес, керівникам ОТГ, депутатам, у зручний час приєднатися до дискусії, метою якої є підвищення обізнаності жителів області щодо заходів, що Миколаївська обласна державна адміністрація реалізує для підтримки підприємництва у Миколаївський області, щодо банківських кредитних продуктів для бізнесу, тощо.

Співорганізаторами онлайн-заходів виступають: районні державні адміністрації, керівництво об‘єднаних територіальних громад, союзи та асоціації підприємців, об‘єднання фермерів.

Усі п‘ять заходів будуть проведені з однаковою програмою, але усі спікери будуть різні, вони розкажуть вам багато цікавої та нової інформації.

Усі запрошені доповідачі кваліфіковані у різних напрямках, поділяться досвідом як взаємодіяти з банкам та з державою, як працює обласна програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, розкажуть власний досвід взаємодії з програмою підтримки МСБ

Реєструйтеся на захід за посиланням -

https://forms.gle/7ZAXceMVUHgNHVzw8