27 серпня в актовій залі міської ради відбулись громадські слухання про проекту    генерального плану міста Новий Буг та села Станційне.

Участь у громадських слуханнях  взяли  розробники генплану з інжинірингового центру ,фахівці Новобузької міської ради, депутати міської ради, представники засобів масової інформації та мешканці міста.

Фото без опису

Міський голова Максим Лагодієнко у вступному слові зазначив, що відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення сесії міської ради був розроблений «Детальний план міста Новий Буг та села Станційне» Попередньо проєкт детального плану був доступний для громадськості - розміщений на офіційному сайті Новобузької міської ради в розділі «Містобудівна документація» .Графічні матеріали детального плану та пояснювальна записка були розміщені на сайті міської ради, графічні матеріали були розміщені в актовій залі будівлі міської ради, з детальним планом можна було ознайомитись в відділі містобудування та архітектури міської ради.

Всі громадяни мали можливість ознайомитись з проектом та надати свої пропозиції і зауваження.. Тому кожен бажаючий мав можливість долучитися до обговорення проєкту .

Зауваження та пропозиції членів громади, які були надані раніше ,були враховані проектувальником.

Після обговорення усіх пропозицій та зауважень учасників громадських слухань та проведення  дискусії щодо зазначеної містобудівної документації вирішили:

1.Вважати громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації,а саме Генерального плану забудови та  плану  території зонування міста Новий Буг та села Станційне Миколаївської області  таким,що відбулося у повній відповідності до діючого законодавства.

2.Погодити Генеральний план забудови та плану зонування території міста Новий Буг та села Станційне  та винести даний проект на розгляд архітектурно – містобудівної ради для затвердження сертифікованими  спеціалістами – архітекторами.