Сьогодні, 14 жовтня, з нагоди  Дня захисника України  та Дня українського козацтва ,на стадіоні  розпочались спортивні змагання :  дитячий   турнір з міні-футболу та  змагання з баскетболу. У змаганнях взяли участь  команди з   Новобузької МДЮСШ ( футбол та баскетбол), та запрошені гості -  команди з м. Миколаєва,  Казанківська ДЮСШ та Березнегуватська ДЮСШ.

Привітати учасників змагань завітав міський голова Максим Лагодієнко, перший заступник голови Асоціації футболу у Миколаївській області  Олександр  Балакін та голова  спортивного комітету з  проведення змагань з футболу Асоціації футболу  у Миколаївській області Олександр  Мариненко.

Фото без опису

У вітальному слові  міський голова Максим Лагодієнко  привітав учасників та гостей  з Днем захисника України та Днем українського козацтва та побажав гарної чесної гри  і перемоги найкращим. Олександр Балакін  та Олександр Мариненко також  привітали  учасників змагань і побажали отримати  задоволення від гри. Олександр Балакін подякував  міському голові  за підтримку та розвиток дитячого футболу у громаді Новобужжя та вручив  Максиму Лагодієнку Подяку за вагомий внесок у розвиток та популяризацію дитячого футболу в Миколаївській області від голови Асоціації футболу у Миколаївській області Олександра Пасічного.

Фото без опису

Уже на початку гри  ,команди показали високий рівень підготовки та жагу до перемоги.Чекаємо результатів.