Сьогодні.17 листопада, з ініціативи  мешканців мікрорайону ХТЗ  та депутата   міської ради Світлани Шашкеєвої  за участі  секретаря Новобузької міської ради  Сергія Сотскова  відбулась зустріч з жителями  окремих вулиць . Головним питанням  зустрічі було питання  ремонту  доріг по вулицях Заводська та Панфілова та ремонту відрізку дороги , який  є практично єдиним маршрутом, яким можна доїхати до    школи та до  центру міста.. Згаданим відрізком дороги пересуватися на транспортних засобах, особливо після дощів, складно як для пішоходів, так і для  автомобілістів, і велосипедистів. Також уповільнюється прибуття на виклики і  оперативних служб.

Фото без опису

Секретар міської ради Сергій Сотсков та депутат  міської ради Світлана Шашкеєва  вислухали  пояснення   людей та обговорили    в чому полягає складність робіт. Адже це  грунтова дорога, яка не має ніякої основи. Тому, треба провести  комплекс робіт ,щоб  хоч  трохи зробити цей відрізок проїзним. До виконання робіт  необхідно залучити і  ресурси  міської ради, і  техніку представників бізнесу, і допомогу  ТОВ «Софія – Граніт». Підприємець Олександр Шашкеєв пообіцяв   надати допомогу в ремонті  доріг.

Також , жителі поскаржились на  проблемну ситуацію з  проривом  водопровідної труби. Крім дощу, ще й неконтрольований витік води  спричиняє дорожній колапс на цій вулиці.

Сергій Сотсков одразу ж зателефонував до  керівника КП «Водопровідні мережі» щодо  вирішення питання по ремонту водопровідної труби.

В ході   зустрічі були  обговорені і інші питання : заміни декількох  ламп вуличного освітлення,  взяття в користування земельної ділянки під пасовище.