Сьогодні,23 грудня, за дорученням міського голови Максима Лагодієнка, спеціалістами міської ради відділу ЖКГ та розвитку інфраструктури,керівником КП «Добробут» Олександром Кияновським ,депутатом міської ради Сергієм Івановим  проведено рейд -обстеження території села Станційне щодо впорядкування та благоустрою  прилеглих територій біля  будинків, установ,  магазинів тощо та проведення попереджувальної  роботи щодо ліквідації смітників.

 В ході роботи  було проведено профілактичну роботу з громадянами, приватними підприємцями,зроблено зауваження- попередження власникам магазину  щодо ліквідації смітників та  проведення благоустрою.

Фото без опису        Фото без опису

 

У рамках підготовки до  новорічних та різдвяних свят просимо жителів села взяти участь у прибиранні  прилеглої території ,вулиць, парків, скверів,.. Кожен з нас має змогу навести порядок там, де проживає. Давайте напередодні новорічних та різдвяних свят зробимо наше місто та села чистими, культурними та привабливими. Це буде нашим внеском в приведення нашого з вами міста та  сел до належного стану. Нагадуємо про можливість укласти договір на вивезення сміття з КП «Добробут».

Звертаємось до керівників установ, приватних підприємців, що розміщені на території  міста та сел громади: прибирати потрібно не лише під порогом, а також і на прилеглій території. Адже нам разом жити у нашій громаді.
Новобузька міська рада  дякує  громадянам та приватним підприємцям за допомогу з транспортом для вивезення сміття та прибирання територій.
Нагадаємо, що ,до керівників, приватних підприємців та мешканців, які нехтують цими питаннями, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу. Інформуємо про адміністративну відповідальність, а саме про статтю 152 Кодексу про адміністративні правопорушення України:

"Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".