Сьогодні,29 грудня, відбулась друга частина пленарного засідання  сесії Новобузької міської ради. Засіданню сесії передувало  спільне  засідання постійних депутатських комісій на яких були розглянуті питання  : про безоплатне прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ,міст Новобузького району у комунальну власність Новобузької міської ради  ( приміщення районної ради по вулиці  Гребеннікова,1).; про внесення змін до рішення № 23 від 22.12.2020. «Про затвердження структури,чисельності виконавчого апарату Новобузької міської ради на 2021 рік», про затвердження Регламенту міської ради 8 скликання; про затвердження  Положення про постійні депутатські комісії Новобузької міської ради; Про затвердження  Положення про старосту Новобузької територіальної громади.

Фото без опису

На   початку засідання постійних депутатських комісій слово взяв  керівник КНП «Новобузька ЦРЛ», депутат  Баштанської районної ради  Володимир Лущенко, який звернувся до депутатів з проханням по наданню коштів на енергоносії у сумі 270 тисяч грн.  Міська рада  свою частку сплатила, але  Вільнозапорізька ОТГ та Софіївська ОТГ не надали свої кошти  на утримання лікарні. Тому,депутати  рекомендували  керівнику лікарні пере направити кошти,які міська рада направила на придбання засобів індивідуального захисту  на  оплату енергоносіїв.

А  у 2021 році  провести роботу з лідерами  Вільнозапорізької та Софіївської ОТГ щодо надання ними субвенції на оплату енергоносіїв у  лікарні.

В ході обговорення питання щодо затвердження нового Регламенту міської ради,над яким протягом тижня працювала  робоча комісія з числа 9 депутатів міської ради, то це обговорення виявилось бурхливим та емоційним. Участь в   обговоренні взяли депутати Рашкін В.. Сенчина Г., Черемис Ю.,Крикун В.. Лагодієнко В.,Луценко А., Остапенко В.. Шашкеєва С.

Тому,депутати прийняли пропозицію міського голови  прийняти    новий варіант  за основу, але доопрацювати окремі  статті  Регламенту на надати на розгляд робочій      групі до 15.01.2021. Робоча група  після доопрацювання надає свої висновки профільній депутатській комісії і  виносить на розгляд сесії.  А ,отже, питання щодо затвердження Положень про постійні депутатські комісії та  про старосту   були зняті з порядку денного.

Депутати своїм рішенням  прийняли майно із спільної власності територіальних громад,сіл,селищ Новобузького району  у комунальну власність Новобузької міської ради та  внесли зміни до рішення № 23 від 22.12.2020.» Про затвердження структури,чисельності виконавчого комітету апарату Новобузької міської ради на 2021 рік».

Також, депутати,  більшістю голосів  затвердили на посаді заступника міського голови з  питань діяльності виконавчих органів ради  - Сотник Людмилу.

І знову в роботі сесії оголошена перерва.