13 січня відзначає свій славний ювілей ветеран праці, колишній керівник сільськогосподарського підприємства «Золота Нива » Ключник Володимир Іванович. Впродовж своєї трудової діяльності, а вона у нього немала –  більше 50 років, відточував  свою майстерність у сільськогосподарській галузі. І , де б не працював Володимир Іванович, до своєї роботи завжди ставився відповідально.

Фото без опису

Цього дня до шанованого ювіляра завітав Новобузький   міський голова Максим Лагодієнко  . Максим Олександрович  привітав  з ювілеєм  Володимира Івановича « Вам доля подарувала активне, багате і цікаве життя. Притаманний Вам талант організатора, помножений на велике бажання робити людям добро, став запорукою Вашого успіху» .

У святах  і буднях, клопотах і турботах, радостях і смутку промайнуло 80 років життя .

Та не тільки трудовими досягненнями пишається Володимир Іванович , а й своєю міцною та дружною родиною, яка завжди підтримувала його та піклувалася.

Тож вітаємо Вас, шановний, Володимире Івановичу, з ювілеєм!

Бажаємо Вам щастя і здоров'я , сімейної злагоди і достатку, родинного затишку і любові Ваших рідних, близьких та друзів! Нехай завжди на Вашому небосхилі сяє сонечко і буде тепло від усмішок та щирої шани!

Бажаємо  довгих років життя та нехай в усьому прихильною до Вас буде доля!