На сьогоднішній день у селі Розанівка, яке   уже входить до Новобузької громади, склалася проблема з безперебійним постачанням води. Для вирішення цієї проблеми, міським головою Максимом Лагодієнком  було проведено позачергове  засідання комісії з питань  техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при міській раді.

Фото без опису

На даній комісії було    прийнято рішення про виділення  з міського бюджету  25 000 грн. на  придбання    глибинного  насосу  та  комплектуючі  до  нього  для  забезпечення подачі  води  в  башню  Рожновського,  для  потреб  населення,   яка  знаходиться  на  території  с.  Розанівка.

Фото без опису 

На виконання доручення міського голови щодо відновлення водопостачання у селі Розанівка, була залучена техніка  міської ради,  спецтехніка КП «Доброрбут» та ПОП «Вікторія».

Фото без опису

В результаті ремонтних робіт по встановленню  водяного насосу з супутнім обладнанням, вдалось відновити  водопостачання у селі, що дасть змогу покращити соціально – побутові умови проживання у селі та   сприятиме  якісному та  своєчасному  забезпеченню мешканців села питною водою.

Роботи проводились під керівництвом першого заступника міського голови Сергія Довженка за участі  бувшого сільського голови Миколи Гаврилюка та спеціалістів  комунального підприємства. Водопостачання відновлено завдяки спільним та організованим діям.