10 лютого відбулось засідання ІУ позачергової сесії міської ради під головуванням міського голови Максима Лагодієнка. Участь у роботі  позачергової сесії взяли  18 депутатів із 26 обраних. На порядок денний було винесено  12 питань.

На початку засідання, голова міської  територіальної виборчої комісії  Пелепюк – Матвійчук А. зачитала  постанову ТВК  про набуття повноважень депутата міської ради  Шепелем О. та після прийняття  Присяги, вручила посвідчення та  нагрудний знак депутата  міської ради.

Фото без опису

  З метою покращення інфраструктури  громади та розвиток сільських територій,поліпшення мобільності комунальних підприємств міської ради, поліпшення доступності мешканців громади до адміністративних,медичних,освітніх,соціальних послуг депутатами внесено зміни до Плану соціально – економічного розвитку Новобузької територіальної громади на 2020 – 2022 роки та внесено зміни до рішення міської ради від 22.12.2020р. №35 «Про бюджет міської територіальної громади на 2021рік».

Фото без опису.

Депутати розглянули та внесли зміни і до  п.2  рішення Новобузької міської ради від 29. 12.2020р. №47 «Про безоплатне  прийняття  майна  із  спільної  власності  територіальних  громад  сіл,  селищ ,  міст  Новобузького району  у комунальну   власність  Новобузької  міської  ради» та надали попередню згоду на безоплатне  прийняття  у комунальну власність    Новобузької  міської  ради майна зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ, міст  Новобузького району. 

Депутати  затвердили Положення про облік та використання коштів  спеціального  фонду  комунального  закладу  «Центр  культури  і дозвілля»  Новобузької міської ради і  надали  згоду на організацію співробітництва територіальних громад.

Більшістю депутатів затверджено на посаді  керівника  КО НМР « Правопорядок» Рашкіна  В.М.

 

Засідання сесії пройшло у конструктивному руслі.