16 лютого відбулось засідання виконавчого комітету  під головуванням міського голови Максима Лагодієнка.  На засідання прибули всі 12 членів виконкому. Міський голова  озвучив новий склад виконкому міської ради та  ознайомив  присутніх з  порядком денним засідання. На початку засідання члени виконкому затвердили  Регламент виконавчого комітету Новобузької міської ради . Обговорили та затвердили  перелік об’єктів та видів суспільно корисних і громадських робіт для громадян,

призначених судом відповідно чинного законодавства на території Новобузької міської ради у 2021 році та  обговорили організацію громадських робіт на території Новобузької міської ради у 2021 році.

Начальник відділу освіти,молоді і спорту міської ради ознайомив членів виконкому з  чинним законодавством щодо закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої та дошкільної освіти Новобузької міської ради.

 В ході  роботі   члени виконкому присвоїли  адреси житловим будинкам з господарськими будівлями та спорудами по вулиці Комарова, площа Свободи  в м. Новий Буг. Провели зміну нумерації земельних ділянок по площі Свободи в м. Новий Буг та житлового будинку по вулиці Василя Кука згідно поданих  заяв.

 

 Члени виконкому надали згоду на списання нежитлових будівель, які знаходяться за адресою: м. Новий Буг, вул. Ковпака, № 31 «Д» та по вул. Гагаріна, № 20  та закріпили  територію, площею 950 м2 з метою благоустрою земельної ділянки за Новобузький районним громадським об’єднанням «Бузький козацький полк» в парку «Центральний».