Сьогодні, 10 березня, міський голова Максим Лагодієнко здійснив  інспектування вулиць на території міста щодо проведення робіт з благоустрою, санітарного  обрізання гілок дерев,  спилювання аварійних дерев,вивезення смітників.

Особливу увагу міський голова звернув на  дерева, які  знаходяться у аварійному стані.  І найбільш проблемними   такими деревами  у нашому місті  є тополі.  Багато їх уже  ліквідували,  але ще  багато і залишилось. Їх ліквідація  проводиться  працівниками комунального підприємства  та  спеціалістами – електриками.

Фото без опису

 До міської ради звернулась жителька громади Т , яка проживає по вулиці Героїв  Небесної Сотні і переймається   проблемою аварійної тополі, яка росте біля її будинку , створює небезпеку для неї та оточуючих.

Фото без опису

Максим Олександрович особисто виїхав до будинку громадянки Т., поспілкувався із заявницею, запевнив, що роботи будуть виконані з дотриманням  правил  техніки безпеки  та  прослідкував за  ходом виконання робіт.  Електрики відключили напругу, а  комунальники  взялися за спилювання.

Уляна Євтихіївна  подякувала міському голові за оперативне  вирішення  такого важливого для неї питання та побажала здоров’я у подальшій роботі.